ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

banner

Ο Δήμος Άνδρου σε συνδιοργάνωση με τον ΤΕΛΜΗΣΣΟ Ν.Μάκρης – Μαραθώνος, την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, καθώς και με τους  Α.Ο.Φ. ΑΝΔΡΙΑΚΟ και τον ΠΑΝΑΔΡΙΑΚΟ  Σύλλογο Ναυτικών, αλλά και υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ συνδιοργανώνουν τον 2ο Ημιμαραθώνιο Άνδρου & τον Αγώνα Δρόμου Αφανούς Ναύτη 10χλμ, στις 22 Απριλίου 2018 στην Άνδρο. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά το Σάββατο 21 Απριλίου στην Χώρα Άνδρου (παραλία Νειμποριού)  αγώνας αθλητικής ναυαγοσωστικής αλλά και μουσική συναυλία με  δωρεάν είσοδο στο ανοικτό θέατρο Χώρας, αφιερωμένη στον Αφανή Ναύτη.

Ημιμαραθώνιος Άνδρου

Αφετηρία: Παραλία Όρμος Κορθίου.
Τερματισμός: Χώρα Άνδρου.

Δρόμος Αφανούς Ναύτη 10.000μ

Αφετηρία και Τερματισμός: Χώρα Άνδρου με ενδιάμεση αναστροφή στο χωριό Στενιές

Ώρα εκκίνησης:

Ημιμαραθώνιος Άνδρου : 11:45πμ
Δρόμος Αφανούς Ναύτη 10χλμ : 12:00πμ

Παιδικός αγώνας 700μ

Οι εγγραφές των παιδιών θα γίνονται μόνο με την συγκατάθεση των γονέων στην πλατεία Γηροκομείου πρωινές ώρες.

Ώρα εκκίνησης παιδικού αγώνα 11:45πμ.
Συμμετοχή παιδιών από 5 ετών έως 12 ετών.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τα παιδιά.

Μήκος διαδρομής:

Ημιμαραθώνιος Άνδρου : 21.097μ επί ασφάλτινης διαδρομής με ανηφορικές και κατηφορικές κλήσεις.
Αγώνα Δρόμου Αφανούς Ναύτη : 10.000μ επί ασφάλτινης διαδρομής με ανηφορικές και κατηφορικές κλήσεις.

Συμμετοχή – πληροφορίες:

Για την συμμετοχή σας στον 2ο Ημιμαραθώνιο Άνδρου και στον 2ο Αγώνα Δρόμου Αφανούς Ναύτη  υπάρχει φόρμα-αίτηση εγγραφής με όλα τα στοιχεία, καταθέτοντας και το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ (μόνο για τον Ημιμαραθώνιο) στον αρ. λογαριασμού του συλλόγου στην Eurobank (αρ. λογαρ. 0026.0096.15.0200432598 ), με το ονομ/νυμο και την αιτιολογία. Εάν δεν γίνει η κατάθεση, δεν θα είναι έγκυρη η εγγραφή σας. Η αίτηση εγγραφής βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο Δήλωση-Φόρμα εγγραφής

Η συμμετοχή στον  Αγώνα Δρόμου του Αφανούς Ναύτη  είναι ΔΩΡΕΑΝ. Θα πρέπει όμως να κάνετε την εγγραφή σας  για να έχετε την ειδική έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Δικαίωμα συμμετοχής:

Όλοι οι αθλητές δρομείς τρέχουν με δική τους ευθύνη και πρέπει να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Κάτω των 18 ετών η εγγραφή θέλει την συγκατάθεση γονέα.

Ασφάλεια και Ιατρική κάλυψη:

Σε όλη την διαδρομή θα υπάρχουν εθελοντές, διασώστες και ιατρικό προσωπικό, καθώς αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Σταθμοί εφοδιασμού:

Θα υπάρχουν σταθμοί εφοδιασμού ανά τρία (3χλμ) με νερό, μπανάνα, ισοτονικό, γλυκό, μπάρες δημητριακών και τζελάκια. Σύνολο σταθμών 6 και στον τερματισμό.

Σήμανση αγώνα:

Θα υπάρχει καθ’ όλη την διαδρομή αρίθμηση ανά χλμ, κορδέλα οδική, δείκτες και στις διασταυρώσεις φύλαξη από εθελοντές. Θα προπορεύεται όχημα της αστυνομίας.

Έπαθλα:

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια- διπλώματα-
τεχνικό μπλουζάκι καθώς και μια σακούλα με διάφορα αναμνηστικά δώρα-τοπικά προϊόντα. Επίσης στον τερματισμό θα σας περιμένουν κεράσματα τοπικά, προσφορά των τοπικών επαγγελματιών, φορέων,  και συλλόγων.
Επίσης στις απονομές των νικητών θα δοθούν συλλεκτικά έπαθλα και στον
1ο Ανδριώτη και στην 1η Ανδριώτισσα που θα τερματίσουν τον Ημιμαραθώνιο δρόμο.
Βραβεύσεις στις ηλικιακές κατηγορίες θα γίνονται μόνο στον πρώτο κάθε ηλικιακής κατηγορίας  18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70 και άνω  και εφόσον υπάρχουν τουλάχιστον 3 αθλητές να την υποστηρίξουν. Οι τρεις πρώτοι/πρώτες γενικής δεν θα βραβευτούν και στην κατηγορία τους.

Στον αγώνα δρόμου Αφανούς Ναύτη 10χλμ θα τιμηθούν μόνο οι τρεις πρώτοι νικητές και οι τρεις πρώτες νικήτριες γενικής κατηγορίας, και ο πρώτος και πρώτη κάθε ηλικιακής κατηγορίας με συλλεκτικό έπαθλο.

Στον αγώνα δρόμου 700μ των παιδιών θα βραβευτούν τα τρία πρώτα αγόρια και τα τρία πρώτα κορίτσια.

Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων:

Θα υπάρχει στον τερματισμό στην Χώρα, ειδικός χώρος φύλαξης των προσωπικών σας αντικειμένων.

Χρονομέτρηση:

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ειδικό cheap στον αριθμό του κάθε αθλητή που δεν θα επιστρέφεται στον τερματισμό.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά στον Ημιμαραθώνιο Άνδρου. Στον ευλογημένο βράχο μέσα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, στην Άνδρο της Αρχοντιάς τις Δημιουργίας του Πολιτισμού!

Μετακίνηση:

Πληροφορίες για κρατήσεις, εκδόσεις και παραλαβές εισιτηρίων θα έχουμε σε λίγο χρονικό διάστημα.

Επίσης θα υπάρχει πούλμαν για την μεταφορά σας από το λιμάνι του Γαυρίου προς την εκκίνηση του αγώνα 21 χλμ στο Κόρθι, αλλά και προς την εκκίνηση του δρόμου του Αφανούς Ναύτη 10 χλμ  το πρωί της Κυριακής 22 Απριλίου 2018 το οποίο θα είναι ΔΩΡΕΑΝ (προσφορά του ΚΤΕΛ ΑΝΔΡΟΥ) για τους αθλητές μόνο.

Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει χώρος αποδυτηρίων και για ντους στο δημοτικό θέατρο στην Χώρα.

Απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω του ημιμαραθωνίου στην Άνδρο

Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων, λόγω της διεξαγωγής του 2ου Ημιμαραθωνίου Άνδρου, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Άνδρο την Κυριακή, 22 Απριλίου 2018, από τις 10:30 το πρωί έως τις 16:30 το μεσημέρι, στα ακόλουθα σημεία:
1) Στην επαρχιακή οδό Όρμου Κορθίου – Χώρας Άνδρου και συγκεκριμένα από την παραλία του Όρμου Κορθίου (σημείο εκκίνησης) έως την Πλατεία Γηροκομείου Χώρας Άνδρου (σημείο τερματισμού).
2) Στην επαρχιακή οδό Χώρας – Στενιών.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράλληλες οδούς.

Βρείτε μας και στο facebook

fb-logo

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ- ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

img_0036

Advertisements